• Zaterdagmorgen 7.30 uur , een waterig zonnetje begeleid ons naar Oud Wulven voor de wedstrijd tegen de meiden van S.V. Houten.
  Ondanks het vroege uur zijn we allemaal mooi op tijd in de kleedkamer zodat we de opstelling kunnen mededelen en we op het hobbelige gras veld aan de opwarming kunnen beginnen. Om 8.30 wordt de wedstrijd op gang gefloten en al snel lijkt duidelijk te worden dat vandaag niet onze dag gaat zijn. Het spel gaat een beetje over en weer, maar de meiden van Houten lijken beter uitgeslapen en dus scherper te zijn dan wijzelf.
  In de 9e minuut gebeurt dan ook het onvermijdelijke en krijgen we de 1-0 tegen. Ons plannetje was om zelf de vroege voorsprong te verkrijgen om daarna de wedstrijd te kunnen controleren, maar dat lukte dus niet.

  In de rust proberen we de meiden “ aan “ te zetten en we hopen dat de doelpunten aan onze kant gaan vallen. We komen beduidend sterker uit de pauze maar jammer genoeg weten we niet te scoren. Wel weten we Houten van het scoren af te houden zodat het tot de laatste minuut nog spannend blijft.

  Helaas moeten we het vandaag doen met een 1-0 verlies, zonde , want in de middag zal blijken dat IJFC voor de tweede keer op rij verliest, en wij dus vandaag de leiding hadden kunnen overnemen in de poule.
  Ontzettend balen natuurlijk, maar het is niet anders.

  Langs deze weg willen wij onze grote zussen van MO15-1 feliciteren met het kampioenschap. Top 👍🥇⚽️🥳💪