• Eindelijk mogen we weer voetballen , onze eerste wedstrijd van de tweede fase. Gelukkig mogen we deze week op kunstgras voetballen, zeker na de regenval van afgelopen weken. Ondanks het vroege tijdstip lopen onze jongens om 8.00 uur zaterdagmorgen te stuiteren in en om de kantine van Sporting “70 . Als we compleet zijn gaan we gretig aan de warming up beginnen. Om 8.30 uur mogen we er eindelijk aan beginnen, met mooi samenspel, goed voetbal en een mooi doelpunt van Senn in de 8 e minuut sluiten we het eerste kwart af met een kleine voorsprong.
  Het tweede kwart blijven we lekker overspelen en combineren, maar af en toe komt de tegenstander met gevaarlijke counters dichtbij een tegentreffer, sterk verdedigen van Wesley, en uitstekend keeperswerk van Boet voorkomen dit.
  In de 17 e minuut scoort Elyesa mooi de 0-2 , nog nagenietend van de 0-2 krijgen we meteen de aansluitingstreffer door supersnelle counter op ons dak 1-2 .
  Gelukkig weet Senn de score op 1-3 te brengen net voor het einde van het tweede kwart.
  In het derde kwart weten we dankzij Juul en Sepp de tegenstander tegen te houden, Bram en Jaafar komen ondanks hele mooie pogingen niet tot scoren. Einde derde periode.
  In het vierde kwart gaat het spel op en neer en een klein foutje maakt dat de tegenstander een late 2-3 kan scoren, vrijwel meteen hierna is het einde wedstrijd.
  2-3 winst, met regelmatig zeer mooi voetbal! Mooie prestatie jongens.