• Jeugdbeleid - Waar staan we voor

 • Jeugdbeleidsplan bij voetbalvereniging sv Parkhout

  Bij voetbalvereniging sv Parkhout omarmen we een ambitieus jeugdbeleidsplan dat gericht is op vier kernwaarden: Opleiden, Ontwikkelen, Plezier en Presteren. Onze benadering is gebaseerd op stevige basisprincipes, variërend van het beheersen van de bal tot het belang van teamspel. 

  Waar staan we voor en gaan we voor 

  Bij sv Parkhout hebben we duidelijk geformuleerd waar we voor staan en waar we naar streven. Onze kernwaarden en visie vormen de basis van onze clubcultuur en de manier waarop we onze doelen nastreven:

  1. Met plezier ontwikkelen op eigen niveau: We geloven in de kracht van plezier in het spel. Ons doel is om elke speler en speelster de kans te bieden zich te ontwikkelen op zijn of haar eigen niveau, genietend van het voetbal.
  2. Ieder team is gelijk: Bij sv Parkhout behandelen we elk team met evenveel waardigheid en respect. Of je nu deel uitmaakt van het hoogste selectieteam of een breedteteam, iedereen verdient dezelfde aandacht en ondersteuning.
  3. Visie opleiden spelers/speelsters en train(st)ers: We hebben een sterke visie op het opleiden van niet alleen onze spelers en speelsters, maar ook onze train(st)ers. We streven naar voortdurende ontwikkeling en verbetering op alle niveaus van de club. 
  4. Balans plezier en prestatie: Bij sv Parkhout vinden we het belangrijk om de juiste balans te vinden tussen plezier en prestatie. We willen dat onze leden genieten van het voetbal, terwijl ze ook streven naar hoge prestaties op het veld.
  5. Eigen jeugd eerst: Onze eigen jeugdspelers en speelsters hebben altijd voorrang. We geloven in het kansen bieden aan talenten uit eigen gelederen en hen de mogelijkheid geven om door te groeien binnen de club.
  6. Niemand staat boven de vereniging: Bij sv Parkhout staat het collectieve belang boven het individuele belang. Niemand, hoe getalenteerd of ervaren ook, staat boven de waarden en het belang van de vereniging.
  7. Clubcultuur en kernwaarden uitdragen: We moedigen al onze leden aan om onze clubcultuur en kernwaarden uit te dragen en te belichamen. Dit helpt om een positieve en harmonieuze gemeenschap te creëren binnen onze club en daarbuiten.  

  Bij sv Parkhout zijn deze principes leidend in alles wat we doen. We streven ernaar om niet alleen succesvolle voetballer(ster)s te ontwikkelen, maar ook integere individuen die de waarden van sport en samenwerking begrijpen en naleven. 

  Binden en boeien programma

  Wij betrekken onze jongens en meiden zoveel mogelijk bij de club door ze te stimuleren en op te leiden tot jeugdtrain(st)ers om onze jongste talenten te begeleiden en enthousiasmeren. Ze in te zetten als spelbegeleiding voor de onderbouw met mogelijke doorstroom tot scheidsrechters en deel te nemen in de jeugdcommissie en evenementencommissies.

 • Bij voetbalvereniging sv Parkhout geloven we in de kracht van jeugdontwikkeling en willen we een omgeving creëren waarin elke speler kan gedijen. Ontdek hoe je deel kunt uitmaken van onze voetbalgemeenschap en je passie voor het spel kunt verkennen en verbeteren.