• Jeugdorganisatie sv Parkhout

  Jeugdorganisatie sv Parkhout 

  De Jeugdafdeling van sv Parkhout heeft voor het seizoen 2023/2024 maar liefst 74 jeugdteams en verwacht zelfs meer teams gedurende het seizoen. Onze sterke jeugdorganisatie bestaat uit gepassioneerde en deskundige vrijwilligers die zich inzetten voor de spelers, trainers/begeleiders en iedereen die betrokken is bij jeugdvoetbal bij sv Parkhout. 

  Ons jeugdbestuur wordt ondersteund door drie essentiële bouwpijlers en voetbalspecialisten, waaronder keeperstrainers, interne scouts en een voetbalacademie. Wij zijn toegewijd aan het bieden van de juiste persoonlijke aandacht en ondersteuning om de jeugdteams succesvol te laten zijn en de jeugdspelers te helpen groeien en plezier te beleven in het voetbal. Samen streven we naar een geweldige jeugdvoetbalervaring bij sv Parkhout. 

   
  Wie zijn de mensen van jeugdorganisatie van sv Parkhout?  

   

  Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich willen inzetten voor deze prachtige vereniging. Kijk op onze commissiepagina om te zien waar je interesse ligt. Sta je liever langs of op het veld als begeleider of scheidsrechter? Ook dan kunnen we je goed gebruiken. Natuurlijk mag je ook altijd een bericht sturen naar de jeugdafdeling