• Nu de competitie voorbij is, is het tijd om de jeugdkampioenen op een rijtje te zetten. De meesten zijn al in het zonnetje gezet tijdens de laatste thuiswedstrijd van Heren 1, maar voor sommige teams was het tot aan het eind van de competitie spannend of zij kampioen zouden worden. De jeugdcommissie en het bestuur van sv Parkhout zijn trots op alle teams die zich het afgelopen seizoen hebben ingezet en Fair Play hebben laten zien bij thuis- en uitwedstrijden. In de JO8 tot en met JO10 wordt geen stand bijgehouden. Teams uit deze leeftijdscategorie√ęn staan dan ook niet in onderstaande lijst.  

  De kampioenen:

  JO11-1
  In de laatste wedstrijd van het seizoen wist dit team het kampioenschap in de eerste klasse binnen te slepen.

  JO11-7
  De JO11-7 is als nieuw team gestart na de herfstvakantie. Dat ze begin dit jaar gelijk kampioen zijn geworden in de vijfde klasse is daarom extra knap!

  JO12-3
  In de derde fase (van herfst tot winterstop) is de JO12-3 kampioen geworden in de derde klasse. En ook in de tweede klasse hebben ze heel knap hun kampioensstatus weten te verlengen.

  JO12-4
  In het eerste competitieblok van het seizoen is de JO12-4 kampioen geworden in de derde klasse. Dit deden ze door al hun wedstrijden te winnen!

  JO12-5
  Dit team schreef in eerste fase het kampioenschap in de vierde klasse op hun naam.

  JO13-1
  Dit team, getraind door o.a. Jardell Adamson uit Heren 1 van sv Parkhout is zowel in het eerste als tweede competitieblok kampioen geworden in de hoofdklasse. En promoveerde daardoor naar de vierde divisie.

  JO13-3
  De spelers van de JO13-3 hielden het spannend en werden een week voor de huldiging kampioen in de vijfde klasse.

  JO14-3
  In het tweede competitieblok is dit elftal kampioen  geworden in de 3e klasse. En ook de laatste fase van dit seizoen eindigde het team knap eerste in de ranglijst.

  MO15-1
  De meiden van de MO15-1 zijn voorafgaand aan de laatste thuiswedstrijd kampioen geworden in de eerste klasse. Het was dan ook mooi dat ze die dag door de voorzitter gehuldigd werden vanwege hun prestatie.

  JO15-2
  Dit team is bezig aan een sterk seizoen achter de rug, met een kampioenschap in de eerste klasse tijdens de tweede fase. En ook in de laatste competitieronde hebben ze tot het einde meegedaan voor een nieuw kampioenschap. Helaas hebben ze dat net niet gered.

  JO15-4
  Deze helden zijn ongeslagen kampioen geworden in de vierde klasse net voor de winterstop.

  JO16-2
  De JO16-2 verdient speciale aandacht. Deze mannen zijn kampioen geworden in de eerste en tweede fase in de eerste klasse. Omdat de eerste fase een bekerronde was, 'bekerde' dit team verder. Na een aantal spannende bekerwedstrijden en winst in de halve finale tegen Muiden JO16-1 speelden ze op 1 juni de bekerfinale tegen OSM. De jongens hebben gestreden tot het eind en verloren de wedstrijd uiteindelijk in de penalty-reeks. Een extra applaus voor deze kanjers!

  JO17-1
  De JO17-1 sluit het seizoen af in stijl en is kampioen geworden in de hoofdklasse. Een topprestatie voor deze jongens die volgend jaar in de JO19 gaan uitkomen.

  Saskia vna de Siepkamp.

 • Op de bovenstaande foto staan alle kampioenen bij elkaar, nadat ze zijn gehuldigd.

  Klik op de button hiernaast voor alle foto's