• Kantinedienst 2023-2024

  14 aug 2023
 • Alle leden (jeugdleden de ouders) zijn ingedeeld in het kantineschema. Hieronder een overzicht (overigens onder voorbehoud) op datum. Voor een volledig overzicht per team kun je ook het (voorlopige voor zaterdag) kantineschema downloaden.

  Elke teammanager maakt een rooster voor de twee dagdelen waarop zijn/haar team is ingeroosterd, in overleg met de spelers/ouders, zodat iedereen weet wanneer hij/zij in de eigen agenda vrij moet houden voor de Parkhout-bardienst. Een week vóór de bardienst krijgt de teammanager nog een herinnering over de zijn/haar team toegewezen bardienst, die hij deelt met zijn team (leden/ouders)

  Er hangt een rooster op het prikbord, maar deze is ook terug te vinden in de voetbal.nl app van je team. Hierin kun je zelfs je beschikbaarheid aangeven. Tevens is deze te vinden in de Agenda op onze website.

  ZET DEZE DATUM ALVAST IN JE AGENDA!!!

  Mocht je niet kunnen dan is ruilen binnen je team vanzelfsprekend mogelijk, maar regel dit direct en stem het duidelijk af. Dit om misverstanden te voorkomen.

  Vragen? Stuur dan een mail aan: kantineplanning@svparkhout.nl

  De kantinecommissie.  Instructies

  Per dagdeel draaien 8 leden van 2 teams (of één van de ouders) een dienst.

  Van de 8 mensen staan er een aantal in de keuken en een aantal achter de bar. Tijdens de wedstrijddagen zijn er ook coördinatoren aanwezig die voor de nodige ondersteuning kunnen zorgen.

  De diensten op de zaterdag zijn:

  • de morgendienst start om 08.30 uur en eindigt om 14.00 uur
  • de middagdienst start om 14.00 uur en eindigt om 19.30 uur

  Voor de zondagen geldt:

  • rooster volgt nog

  Van alle ’barmedewerkers van dienst’ wordt gevraagd zich te melden een kwartier vóór aanvang, zodat met de coördinatoren kan worden doorgenomen hoe het werkt en welke regels er gelden rond de bardienst.

  De keuken en de kantine dienen aan het einde van de dag schoon opgeleverd te worden.

  Laat degene die de coördinatie heeft er niet alleen voor staan! Ook hier geldt immers:

  “Vele handen maken licht werk”