• Kledingbeleid

Bij sv Parkhout ontvangt elk spelend lid tegen een kleine vergoeding een wedstrijdtenue bestaande uit een shirt en een broekje in bruikleen. Voor (jeugd)trainers is er ook kleding, zoals jassen, aanwezig. De kledingcommissie is verantwoordelijk voor alle zaken rond de kleding van sv Parkhout.

Naam: Debbie Verspeek-Geurts

E-mail: kleding@svparkhout.nl

• Ieder spelend lid heeft recht op één wedstrijdtenue (broekje en shirt) zolang hij/zij lid is van sv Parkhout.
    • Er is een mogelijkheid om het wedstrijdtenue te ruilen als deze te klein is geworden of kapot is gegaan. Dit kan via de ruilavonden die een paar keer per jaar gehouden worden. Deze zullen op de sv Parkhout website kenbaar gemaakt worden.
    • Het wedstrijdtenue is alleen bestemd voor wedstrijden en niet voor trainingen of andere doeleinden.
    • Bij uitschrijving kunt u gedurende het seizoen op zaterdagen tussen 10.00 uur en 12.00 uur terecht op het westrijdsecretariaat voor het inleveren van de kleding. Aan het einde van het seizoen worden inleveravonden georganiseerd voor de trainers en leden die dan stoppen bij sv Parkhout.
    • Bij vermissing van het wedstrijdtenue worden er kosten in rekening gebracht. Dit is 49,95 EURO voor het wedstrijdshirt en 15,99 EURO voor het wedstrijdbroekje.
    • Bij selectieteams zal de trainer/leider verantwoordelijk zijn voor de wedstrijdtenues, dit i.v.m. de rugnummers op de shirts. Het kan dus zijn dat je over gaat naar een selectieteam, dan dient het tenue wat reeds in het bezit is te worden ingeleverd, zodat het bedrukt kan worden met een rugnummer. Dit zal kenbaar gemaakt worden via de trainer/leider.

Voor vragen kunt u altijd mailen naar de kledingcommissie.

• Onderstaand de kleding van sv Parkhout zoals deze bij Ralph Sports te bestellen is