• Samenwerking met de VriendenLoterij: Bouwen aan de toekomst van sv Parkhout

  De Vriendenloterij en sv Parkhout werken samen. Deze samenwerking biedt ons de kans om onze club verder te ontwikkelen en te investeren in de toekomst. Graag delen we met jullie wat dit inhoudt en hoe jullie kunnen bijdragen.

  Hoe kun je meedoen?
  Als je al meespeelt met de VriendenLoterij, vragen we je vriendelijk om je loten te koppelen aan sv Parkhout. Dit is te regelen door te bellen met de ledenservice van de VriendenLoterij op 088-0201020 en daarbij de code 21162 door te geven. Door dit te doen, draag je rechtstreeks bij aan de toekomst van onze club. Nieuwe loten kun je ook aan sv Parkhout koppelen door deze code door te geven. Van elk verkocht lot gaat 40 procent rechtstreeks naar de vereniging!

  Concrete plannen met de opbrengst
  De opbrengst van de loten van de VriendenLoterij zal worden ingezet voor projecten binnen sv Parkhout. We hebben grote plannen, waaronder:

  1. Terras aan de kantine: We streven ernaar om een gezellig buitenterras te bouwen aan de kantine.
  2. Renovatie van de oude kleedkamers: De oude kleedkamers verdienen een opfrisbeurt. Met de steun van de VriendenLoterij kunnen we deze ruimtes renoveren en geschikt maken voor verschillende functies.

  Jouw steun maakt het verschil
  Door mee te spelen met de VriendenLoterij en je loten aan sv Parkhout te koppelen, draag je direct bij aan de verbetering van onze faciliteiten en het welzijn van onze leden. Bovendien maak je kans op mooie prijzen en ontvang je een VIP-KAART waarmee je gratis toegang hebt tot ruim 150 musea en korting krijgt bij diverse uitjes.

  Meer informatie over de VriendenLoterij vind je hier: www.vriendenloterij.nl