• SV Parkhout O23-3 - Brederodes O23-1

Vandaag het debuut van onze nieuwe aanwinst Nolan.

Thijs deed vandaag met ons mee, bedankt voor het meedoen!

Nigel heeft vandaag een geweldige wedstrijd gekeept!

De 1-0 werdt gescoord nadat Stefan een mooie vrijetrap voor gaf, Thijs kopte de bal tegen de keeper aan. De oplettende Pharrell krijgt de bal voor zijn voeten en weet de bal in het doel te schieten.

De 2-0 werdt gemaakt door Duke, Ryan speelt zijn man mooi uit en rent langs de zijlijn hij wilt de bal langs zijn laatste tegenstander spelen op de achterlijn, alleen wordt die daar onderuit gehaald en krijgen wij een verdiende penalty. Duke had donderdag op de penalty geoefend, dus er was geen twijfel wie de penalty mocht nemen. Hij schiet hem heel goed in en zo naakt hij het tweede doelpunt van de wedstrijd.

Brederodes scoort de 2-1, uit een vrijetrap wordt er niet goed meegelopen en krijgen we een tegengoal.

Na wederom een goede actie van Ryan kan die deze keer wel de bal vanaf de achterlijn voorgeven, daar staat Pharrell die zijn tweede van de middag maakt. 3-1 is de stand, met die stand gaan we de rust in.

Na een lekker kopje thee gaan we weer terug het veld op.

Na de rust scoort Pharrell zijn derde van de dag. Na een scrimmage komt de bal voor de voeten van Pharrell die schiet de bal makkelijk in een leeg doel.

Brederodes scoort de 4-2 uit een vrijetrap.

De 4-3 wordt gemaakt nadat Nigel de bal wilt uit trappen, daar gaat de tegenstander voor staan. Nigel schiet de bal tegen de tegenstander aan en die schiet de bal in het lege goal.

4-3 is de uitslag, met die stand weten wij eindelijk weer eens te winnen.

Volgende week spelen we uit tegen vvij O23-5