• Vandaag stond er een uitwedstrijd tegen DESTO op het programma, een tegenstander waar we dit seizoen nog niet eerder tegen speelde.

Van onze eigen kracht uitgaan ... was dan ook de opdracht voor de meiden, en vooral de trainingsarbeid (de positiespelletjes gingen erg goed πŸ’ͺ🏼) terug laten zien in de wedstrijd. En dit weer met veel druk op de bal, drang naar voren ⚽️, veel #teamspirit , en de bal in ons bezit willen hebben.
    Vanaf begin wedstrijd pakte de meiden de opdracht goed op, en zette we de wedstrijd naar onze eigen hand. Wel uitkijkend voor de counters van DESTO ...
    Toch was het moeilijk scoren, hun keepster had een paar mooie reddingen. Na weer een paar goede aanvallen scoorde we de verdiende 0-1 voorsprong.
    Hierna hing de 0-2 in de lucht ... maar die wou helaas maar niet vallen. En omdat wij, ipv het tempo hoog te houden en de bal te laten gaan, langzaam aan mee gingen doen in het afwachtende spel van de tegenstander ... bleef het uitkijken voor hun counters.
    In de rust werden \"de puntjes op de i\" gezet ... scherp blijven en het aanvallende spel weer oppakken.
    En zo gezegd zo gedaan werd dit in de 2e helft goed opgepakt ... toch was het lang wachten voordat de 0-2 voorsprong viel. Hierna werd de wedstrijd goed uitgespeeld, maar eerlijk is eerlijk wij hebben wel betere wedstrijden gespeeld waar we zelf het tempo hoger hielde. Ook dit hoort erbij, en het kenmerkt ons team dat we altijd met veel wilskracht spelen πŸ’ͺ🏼⚽️

Toen de uitslagen binnen druppelde bleek de concurrentie ook nog eens punten verspeeld te hebben ... wat een spannende competitie ⚽️πŸ’ͺπŸΌπŸ˜ƒ
    Op naar weer een nieuwe trainingsweek en de thuiswedstrijd tegen Focus'07.