• Vanaf maandag 1 juli tot vrijdag 2 augustus is het Sportpark Parkhout gesloten voor alle activiteiten. Vanzelfsprekend gaan kantine en was-/kleedruimten dan ook voor iedereen op slot. De natuurgrasvelden ondergaan deze periode intensief groot onderhoud.

   

  Doortrainen onder voorwaarden

   

  Wil je als team of groep van spelers - die lid zijn van sv Parkhout - gedurende deze periode blijven doortrainen op het kunstgras, dan kan daarvoor onder voorwaarden ontheffing worden verleend. Hoe dat werkt lees je in ‘de voorwaarden’.

   

  De voorwaarden zijn:

  · Wil je met je team of spelersgroep doortrainen tijdens de zomersluiting, meld dat dan bij Scot Simonis of Wim Schupp. Zie telefoonnummers hieronder.

  · Doortrainen door leden mag alleen onder begeleiding van een trainer/begeleider.

  · De trainer/begeleider opent het toegangshek voor het toelaten van team of groep spelers en zodra iedereen binnen is zorgt hij/zij ervoor dat het sportpark weer op slot gaat. Na de training geldt dezelfde procedure in omgekeerde richting.

  · Doortrainen mag uitsluitend op voetbalschoenen (en niet op ander schoeisel) op de kunstgrasvelden (en niet op het natuurgras) en voor en na het trainen kan geen gebruik worden gemaakt van de was-/kleedruimten (houd daar rekening mee).

  · De gebruikelijke regels die normaliter op het sportpark gelden (fietsen, brommers, etc. in de stalling; niet roken; geen glaswerk, etc.) zijn onverminderd van kracht.

  · Laat bij vertrek geen rommel achter op het sportpark.

   

  Dit voorwaardenpakket heeft tot doel ‘ongenode gasten’ te weren en dat blijkt nodig. Zo is er de afgelopen tijd door onbekende derden al voor duizenden euro’s (niet verhaalbare) schade veroorzaakt. Een lelijke kostenpost voor de vereniging.

   

  Met de BOA’s van Handhaving is afgesproken dat er extra toezicht plaatsvindt op de naleving van de sportparksluiting. Houd je dus aan de regels !

   

  Telefoonnummer Scot: 06 53 96 61 03

  Telefoonnummer Wim: 06 14 04 96 11

   

  Bedankt voor jullie medewerking.

   

  We wensen jullie allemaal een fijne zomervakantie.

   

  Met vriendelijke groet,

  Namens het bestuur.

   

  Wim Schupp

  Accommodatie beheer sv Parkhout.