• De ochtend begon al vroeg want om maar liefst 07.30 mochten we verzamelen op Parkhout.
  Vandaag mocht de JO16-1 namelijk als een van de eersten aantreden en om 08.30 aftrappen tegen Houten JO16-2.

  Normaal is het een drukte van belang in de kleedkamer. Nu zijn er een aantal die voornamelijk voor zich uit zitten te staren en nog duidelijk wakker moeten worden. Een voorbode zo blijkt.....
  Houten JO16-2 geen onbekende tegenstander voor ons. In de beker hadden we al eens met 5-1 gewonnen maar gezien de resultaten van dit team van de afgelopen weken zouden we het vandaag wel eens niet zo makkelijk kunnen krijgen.

  Ons spel vandaag was slordig, ruimtes heel erg groot en de passing liet te wensen over.
  Dat moeten wij toch veel beter kunnen zou je denken. We werkte wel hard maar het was allemaal net niet.
  Ons middenveld had het niet vandaag en ook achterin een aantal die het lastig hadden.

  Toch kwamen we op voorsprong door een mooie individuele actie.
  Houten liet zicht duidelijk niet uit het veld slaan en kwam steeds beter in de wedstrijd. Er was zelfs sprake van een licht overwicht van onze gasten.
  Geheel verdient kwam Houten dan ook op 1-1. Een vlot lopende aanval via de linkerkant, dito voorzet en mooi verlengde bal met de buitenkant van de voet in de lange hoek.

  Zo moest Parkhout vol aan de bak en bleef het maar grossieren in verkeerde keuzes maken. De 2-1 was wederom een individuele actie waar we met enig fortuin de keeper konden passeren. Houten bleef voetballen ook omdat wij de ruimtes boden om dit te doen.

  Rust en een aantal zaken werden anders neergezet door Karim.

  De tweede helft stond het beter als voor rust echter de genadeklap bleef uit waardoor Houten mocht blijven hopen op een goed resultaat.
  Ook bleek er nogal wat misverstand te zijn over de invulling van de posities waardoor we richting einde verkeerd stonden. Met enig fortuin, kunst en vliegwerk, maar ook door het adequaat optreden van Sem, voorkomen we de 2-2.

  Dan is Aziz weg via de rechterkant en weet Karam te vinden die zich handig vrijspeelt en de 3-1 laat aantekenen in de korte hoek. opluchting & blijdschap!

  Dan fluit de goed leidende scheidsrechter af en pakken we toch de volle buit.
  Maar wat was het vandaag moeizaam, in wellicht de slechtste pot van het seizoen, qua beleving, taken uitvoeren, passing. Was het wellicht het vroege tijdstip?
  Echter als je slechte wedstrijden ook weet te winnen dan..... afijn.... niet te ver vooruit lopen op de zaken.

  Aankomende woensdag de inhaalwedstrijd tegen VVIJ, eerder afgelast wegens hevige regenval.
  De strijd om wellicht de koppositie.....Dan zal er veel beter moeten maar daar hebben we alle vertrouwen in.

  Uw razende reporter!